Stadsfiets Pointer horizon

Stadsfiets

RESERVEREN

Hybride

Hybride fiets

RESERVEREN

E bike pointer Edenta

E-Bike

RESERVEREN

Mountainbike Batatvus

Mountain Bike

RESERVEREN

Racefiets Ridley

Racefiets

RESERVEREN

Cruiser

Cruiser

RESERVEREN

Tandem gazelle

Tandem

RESERVEREN

kinderfietskar

Kinderfietskar

RESERVEREN

Aanhangfiets

RESERVEREN

Bakfiets

RESERVEREN

Cargo bike

RESERVEREN

vouwfiets

Vouwfiets

RESERVEREN

kinderfiets

Kinderfiets

RESERVEREN

aanhanger sportief

Aanhanger sportief

RESERVEREN

Welkom

LET OP!!  wegens vakantie aangepaste openingstijden.
9 - 10  - 11 - 12  - 16  - 17 - 18 - 19 augustus is onze locatie aan de Gasfabriek gesloten.
Op de Moreelselaan zijn we gewoon geopend.

Een fiets huren in Eindhoven, bij Velorent ben je aan het juiste adres voor het huren van fietsen, tandems, elektrische fietsen, mountainbikes, racefietsen, steppen, bakfietsen e.d. voor individueel gebruik maar ook voor grote groepen.

We hebben 2 locaties in Eindhoven, op loopafstand van het station zit Velorent - Eindhoven op het oude NRE-terrein aan de Gasfabriek 3 in het wielercafé Cyklist. Op deze locatie is er een beperkte voorraad van fietsen, tandems en e-bikes, overige fietsen op aanvraag en het reserveren is gewenst om teleurstellingen te voorkomen.
En we hebben de fietsenwinkel, waar je naast verhuur ook terecht kunt voor verkoop en reparatie van fietsen. Deze zit net buiten de rondweg, aan de Moreelselaan 56 in Stratum, hier is voldoende gratis parkeerplaats.

Bij het reserveren van de fietsen duidelijk aangeven op welke locatie van Velorent de fietsen worden afgehaald en beide locaties hebben ook verschillende openingstijden, check dit van te voren.

Onze fietsen kunnen ook op locatie worden geleverd. Hiervoor worden echter altijd transportkosten in rekening gebracht, deze worden van te voren bepaald.

Eindhoven is een goede uitvalsbasis voor een fietstocht in de regio, we beschikken over zelf samengestelde routes die langs verrassende plekken komen.